in

Korting Legoland, profiteer nu!

Korting Legoland Billund, dat wil toch iedereen! Regelmatig spreken wij mensen in de LEGO winkel die in Legoland Denemarken (Billund) zijn geweest; een stuk voor stuk vinden ze het een fijn park. Wij ook! En helemaal als je er met korting heen wilt 😉

Over Legoland

Iedereen kent Legoland in Denemarken, Billund wel. Het bestaat al sinds 1968 en is het eerste LEGO themapark. Sindsdien zijn er nog veel meer parken geopend. Het themapark bestond in het begin uit een miniatuurwereld, volledig opgebouwd uit LEGO-steentjes. Er reden LEGO-treinen, LEGO-auto’s en vliegtuigen en er waren veel bekende bouwwerken nagebouwd. Het park bleek een enorm succes: alleen al het eerste jaar kwamen er ruim een half miljoen bezoekers. In de daaropvolgende jaren groeide het park en intussen is het al achtmaal zo groot als oorspronkelijk.

Nieuwste attracties

De allernieuwste attractie vind je in het hart van het themapark Miniland: kijk naar boven en ervaar 5 wonderen van de bouw- en architectuurwereld. Meer dan 830.000 LEGO®-stenen zijn gebruikt om replica’s van ‘s werelds vijf hoogste gebouwen na te bouwen: de Burj Khalifa, Shanghai-toren, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center en Taipei 101. De Eiffeltoren en LEGOLAND’S® eigen 24-cm hoge LEGOTOP® doen mee aan dit schouwspel, en zijn hier ook te bewonderen op een schaal van 1:150.
In de nieuwe LEGO® NINJAGO® World kan je je ninja-vaardigheden testen in Lloyds Laser Labyrint, op Coles Klimwand, in de Spinners van Kai en met de reflex-training van Jay. De ultieme NINJAGO belevenis staat je te wachten in LEGO NINJAGO The Ride, een interactieve wereldprimeur waarin je de controle moet krijgen over de vier elementen: vuur, bliksem, aarde en ijs. Als je dat lukt, kan je het opnemen tegen een reuzenslang die De Grote Verslinder wordt genoemd.

Korting Legoland

En dan nu de korting voor Legoland Billund; want daar lees je dit artikel misschien wel voor. Die korting is nu (tijdelijk) via Groupon; een website waar ik graag gebruik van maak.

Kies uit 3 opties

  • € 102 voor 2 dagen toegang – Familieticket voor 3 personen (max. 2 volwassenen) (waarde € 205)
  • € 136 voor 2 dagen toegang – Familieticket voor 4 personen (max. 2 volwassenen) (waarde € 273)
  • € 170 voor 2 dagen toegang – Familieticket voor 5 personen (max. 2 volwassenen) (waarde € 341)

Brikkon collectie met nijntje

Op een LEGO-blokje stappen, waarom doet het zo’n pijn?