LEGO Catalogus

Op deze pagina vindt je de LEGO Catalogussen van nu tot een meerdere jaren terug, speciaal om alles bij te houden qua nieuwe sets en als je nog een oudere set zoekt.

Catalogus 2020 januari-juni

Hoera, de nieuwste LEGO gids van 2020 is uit!  Natuurlijk zijn er weer nieuwe sets van Duplo, City en LEGO Friends te vinden. En ook het gloednieuwe thema LEGO Dots; wat echt weer eens iets anders is. Ook nieuw is het thema Trolls World Tour, waar veel 4+ sets van zijn.
Bij Creator zijn er weer wat nieuwe sets toegevoegd, zoals auto’s en ook een mooi nieuw huis. Ook van Ninjago zijn er weer een aantal nieuwe sets beschikbaar, waarbij Jay’s cyberdraak onze persoonlijke favoriet is!
Zoals altijd is er voor ieder wat wils en dat maakt LEGO zo speciaal! Je bekijkt de catalogus januari-juni 2020 hier online.

Catalogus 2019 juli – december

De catalogus met alle LEGO producten van eind 2019 vind je online. In deze gids vind je de sets van het nieuwe thema LEGO Hidden Side. Niet elke set zal meer in de collectie zijn maar deze catalogus blijft leuk om te bekijken. In deze catalogus staan namelijk de gloednieuwe LEGO DUPLO dieren! Daarnaast lees je alles over het thema LEGO Hidden Side. Bovendien waren er meerdere nieuwe LEGO Creator sets te zien in deze catalogus. Ook was Elsa’s IJskasteel voor het eerst te bewonderen.