in

5x Beste LEGO opbergmanieren

Opruimen doe je zo

5x Beste LEGO opbergmanieren. Iedereen herkent het wel je bent lekker wezen bouwen maar het is laat en je gaat slapen. Het probleem is dat je kamer helemaal vol licht met LEGO, oftewel een pijnlijk mijnenveld voor je voeten. Hoe ga je dit nou snel opruimen? Snel aan de kantschuiven is geen optie meer, wat dat lost ook niet alles op. Daarom heeft Brick King een paar creatieve opbergmanieren voor de LEGO fans op een rij gezet, zodat jij optimaal van LEGO kan genieten.

De LEGO stijl opbergdoos:

Brick King zelf heeft een best grote opbergdoos in de LEGO stijl, het is eigenlijk gewoon een 4 bij 2 grote LEGO steen. Dit is een goede manier om je LEGO gezamenlijk op te bergen.

Schroeven bakjes:

Schroeven bakjes gebruik je natuurlijk voor het opbergen van 1 soort maat schroefjes, maar je kan ze ook gebruiken van het opbergen van 1 soort LEGO blokjes. Dus des te meer bakjes, des te meer verschillende soort LEGO blokjes jij kunt geordend kunt opbergen!

Stick & Brick tape:

Stick & Brick is een tape met het LEGO patroon erop, deze tape kan je zowaar overal op plakken en daarop je LEGO steentjes op klikken. De Stick & Brick is ook nog een flexibel zo kan je jouw LEGO opbergen op plekken die normaal niet mogelijk zouden zijn.

LEGO grondplaat:

De Volgende manier komt gedeeltelijk op het zelfde neer. De grondplaten waar je normaal je LEGO op bouwt kan je namelijk ook op de muur vastmaken/plakken. Zo kun je jouw bouwwerken gemakkelijk aan de muur klikken en zijn ze van de grond af. Dat vinden de ouders natuurlijk wel zo fijn.

Letterlijk onder je bed:

Letterlijker kan je dit niet lezen, bij veel bed frames tegenwoordig heb je een schuifladen onder het bed die open kan. Dit is een letterlijke manier van onder je bed schuiven, nu is het gene wat je ouders erover zeggen toch nog een keer handig.

De nieuwe LEGO Millennium Falcon 75192

Brick Separator: nooit meer vastzittende steentjes!