in

De nieuwe LEGO Millennium Falcon 75192

Millennium Falcon 2017

Millennium Falcon 2017. Hij is groot, hij is gedetailleerd en het is Star Wars wat wil je nog meer. Oh ja het is de grootste LEGO set tot nu toe! Op 1 oktober 2017 komt een enorme LEGO set uit van de bekende Millennium Falcon van Star Wars, deze set bestaat van maar liefst 7.541 onderdelen! Eén ding is 100% zeker, je hebt er genoeg bouwplezier aan.

Hier leuke informatie van de LEGO zelf over de Millennium Falcon

Er zitten 4 klassieke bemanningsleden bij, deze zijn: Han Solo, Chewbacca, Prinses Leia en C-3PO. Minifiguren van de VII/VIII: De oudere Han Solo, Rey en Finn. Minifiguren zoals BB-8 droid, 2 bouwbare Porgs en de bouwbare Mynock.
Het achterste gedeelte omvat de motorkamer met hyperdrive en console, 2 deuren, een verborgen ruimte onder de vloer, 2 luiken voor ontsnappingscapsules, een technische console en een ladder voor toegang tot het wapenstation. Het wapenstation is voorzien van een stoel voor een minifiguur en een afneembaar paneel met een volledig draaiend vierdubbel laserkanon. Er is ook een extra laserkanon toegevoegd aan de onderkant.

Wat kan je verwachten?

Dit model bestaat uit 7500 onderdelen. Inclusief een informatiebordje. De set bevat ook een cockpitkluifelement dat nieuw is vanaf oktober 2017.
De wapens van de klassieke crew: Han’s blasterpistool en Chewbacca’s bowcaster voor het afvuren van noppen. De wapens van de crew uit Episode VII/VIII: Hans blaster, Rey’s kleine zilveren blaster en Finn’s medium blastergeweer. Wijzig de kenmerken en crew om in de klassieke of in de Episode VII/VIII versie van de Millennium Falcon te spelen!
En de Millennium Falcon is groot, dit zijn de afmetingen ervan:

  • ca. 21 cm hoog
  • 84 cm lang
  • 56 cm breed

Als wij er zelf wat over mogen zeggen dan is het 1 woord: Ge-wel-dig! Wij zijn zelf ook een fan van veel bouwen en het is nooit genoeg. Oneindig bouwen met je gebouwde set en dan later weer afbreken en weer wat nieuws maken. Dat is de magie van LEGO.

LEGO steentje 60 jaar

5x Beste LEGO opbergmanieren