in

LEGO taart

Bij een verjaardag hoort taart en veel kinderen vinden het leuk om een LEGO taart te krijgen bij hun verjaardag. Dat klinkt ook logisch, als je een echte LEGO fan bent, toch? Wij geven je een aantal ideeën!

Met eigen LEGO foto

Zoek de leukste LEGO foto op van de jarige en maak bestel hier een leuke (lekkere!!) taart mee! Het klinkt heel makkelijke, maar een foto taart is gewoon een succes. Je kunt de taart in verschillende formaten en met verschillende smaken bestellen. Welke heeft jouw voorkeur?  >> Bekijk de taart hier

Wat vind je trouwens van deze taart? Het LEGO logo, maar dan LEO! Ja, je moet goed kijken! Helaas is dat alleen leuk als je Leo heet, maar je kunt natuurlijk ook andere namen kiezen met het LEGO lettertype. Sla het op als afbeelding en je kunt het laten bedrukken zoals een foto.

 

Star Wars taart

Deze geweldige Star Wars-marsepeintaart kun je voorzien van de foto, bijvoorbeeld van jouw zoon/dochter, kleinkind of van je partner! Upload een foto en plaats deze in de Star Wars-afbeelding. Als je geen foto wilt gebruiken, dan kun je het vlak gewoon leeg laten; dan blijft de taart natuurlijk minstens net zo mooi.

Ninjago 3D taart

Voor de echte Ninjago fans; eeb LEGO Ninjago 3D taart! De taart is van Ninja Kai; ieder kind dat met deze LEGO-serie heeft gebouwd zal deze taart fantastisch vinden.

LEGO man taart

Deze LEGO taart is leuk voor jong en oud! Deze 3D taart van een minifiguurtje ziet er heel erg mooi uit en is natuurlijk ook heel erg lekker. Wil jij hem voor jouw verjaardag?

Een taart versieren

Iedere taart wordt natuurlijk een stuk leuker als je het versiert met minifiguurtjes. Leen wat figuurtjes van het favoriete thema van jouw zoon of dochter en zet ze op een taart. Misschien kan het figuurtje zelfs wel een kaarsje vast houden!

Zelf een taart maken

Natuurlijk kun je zelf ook aan de slag om de mooiste LEGO taart te maken. Kijk gerust eens op onze Pinterest pagina, daar staan zoveel mooie en originele voorbeelden! Mocht je niet veel ervaring hebben met het maken van een taart; begin dan op tijd of maak misschien zelfs eerst een proefversie. Het zou zonde zijn als er wat dingen tegen zitten en je op de dag zelf geen taart hebt.
Veel succes; wij zijn eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie taart!

Bij de thuisbakker

Mocht je het toch niet helemaal vertrouwen, schakel dan toch een (thuis) bakker uit de buurt in. Waarschijnlijk heeft zij er wel ervaring mee en anders zijn er veel voorbeelden op het internet te vinden. Deze thuisbakkers zijn vaak snel volgeboekt; zorg daarom dat je op tijd bent.

Veel succes; wij zijn eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie taart!

 

16x LEGO frustraties!

kinderfeestje thuis

Het leukste kinderfeestje organiseer je bij jou thuis!