LEGO Catalogus

Op deze pagina vindt je de nieuwste LEGO Catalogussen, speciaal om alles bij te houden qua nieuwe sets en als je nog een oudere set zoekt.

Catalogus 2021 januari-juni

In deze catalogus zijn weer nieuwe sets van Technic, City en LEGO Friends te vinden. En ook het gloednieuwe thema LEGO Adult Builders; wat echt weer eens iets anders is.
Van het thema Super Mario LEGO zijn er weer wat nieuwe sets toegevoegd, zodat het nog leuker wordt om levels te maken. Ook van Harry Potter zijn er weer een aantal nieuwe sets beschikbaar, waarbij de boeken onze persoonlijke favoriet is!
Zoals altijd is er voor ieder wat wils en dat maakt LEGO zo speciaal! Je bekijkt de LEGO catalogus januari-juni 2021 hier online.

Catalogus 2020 juli-december

Deze catalogus staat in het teken van een gloednieuwe LEGO categorie: LEGO Super Mario. In deze catalogus vind je alle uitbreidingspakketten van dit innovatieve thema. In deze catalogus zijn ook nieuwe sets van LEGO Technic te vinden. Sterker nog: er zit een set in die eigenlijk nooit eens uitgekomen. De LEGO Technic Boeing Bell V-22 Osprey is zo kort van tevoren geannuleerd dat deze wel in de catalogus te bekijken is. Voor jong en oud zijn er weer voldoende nieuwe sets uitgebracht! Je bekijkt de catalogus juli-december 2020 hier.

Catalogus 2020 januari-juni

In deze catalogus zijn weer nieuwe sets van Duplo, City en LEGO Friends te vinden. En ook het gloednieuwe thema LEGO Dots; wat echt weer eens iets anders is. Ook nieuw is het thema Trolls World Tour, waar veel 4+ sets van zijn.
Bij Creator zijn er weer wat nieuwe sets toegevoegd, zoals auto’s en ook een mooi nieuw huis. Ook van Ninjago zijn er weer een aantal nieuwe sets beschikbaar, waarbij Jay’s cyberdraak onze persoonlijke favoriet is!
Zoals altijd is er voor ieder wat wils en dat maakt LEGO zo speciaal! Je bekijkt de catalogus januari-juni 2020 hier online.

Catalogus 2019 juli – december

De catalogus met alle LEGO producten van eind 2019 vind je online. In deze gids vind je de sets van het nieuwe thema LEGO Hidden Side. Niet elke set zal meer in de collectie zijn maar deze catalogus blijft leuk om te bekijken. In deze catalogus staan namelijk de gloednieuwe LEGO DUPLO dieren! Daarnaast lees je alles over het thema LEGO Hidden Side. Bovendien waren er meerdere nieuwe LEGO Creator sets te zien in deze catalogus. Ook was Elsa’s IJskasteel voor het eerst te bewonderen.