fbpx

75237 Star Wars TIE Fighter Attack

19.99 17.94

Op voorraad


Beschrijving

Bied je jonge keizerlijke piloot de perfecte introductie tot LEGO Star Wars ruimteschipgevechten met deze 75237 TIE Fighter Attack set. Deze veilige en leerzame LEGO 4+ set is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen en bevat een ruimteschip met een cockpit die open kan met ruimte binnenin voor de TIE Fighter piloot minifiguur en speciale startstenen waarmee zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van het model. Deze TIE Fighter is ook inclusief een klein rebellen-commandostation en een Rebel Fleet Trooper minifiguur voor eindeloos speelplezier. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt kinderen het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen groeien voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een inspirerende Star Wars omgeving.

De Star Wars 75237 TIE Fighter set maakt deel uit van het thema LEGO STAR WARS.

LEGO Star Wars 75237 TIE Fighter kenmerken

  1. De TIE Figher, bekend uit de populaire film Star Wars: A New Hope, bevat een cockpit voor een minifiguur die open kan met zitruimte voor de TIE Fighter piloot, plus een startsteen-onderstel en -vleugels zodat je kind snel kan gaan bouwen en spelen in een spannend LEGO Star Wars universum hier ver, ver vandaan.
  2. LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen.
  3. Inclusief 2 LEGO Star Wars minifiguren: een TIE Fighter piloot en een Rebel Fleet Trooper.
  4. Deze set bevat een eenvoudig te bouwen TIE Fighter en een klein rebellen-commandostation.
  5. Ook inclusief 2 blasters.

Extra informatie

Leeftijd

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “75237 Star Wars TIE Fighter Attack”