in

Win een LEGO showcase

En de winnaar is… Jeannine Den Hollander! Gefeliciteerd!
Als je even contact met ons opneemt via een prive berichtje; dan kunnen wij de prijs afhandelen!

Win een LEGO showcase

Het is tijd voor LEGO® fans om op te letten! BrickKing.nl organiseert een niet te missen winactie waarbij deelnemers kans maken op het winnen van de spectaculaire LEGO® City 60193 Poolluchttransport set. Deze actie biedt een unieke kans om een prachtig stukje LEGO® kunst aan je collectie toe te voegen. De set wordt gepresenteerd in een speciale showcase, waardoor het een exclusieve en verzamelbare uitstraling krijgt. Dit is een kans die geen enkele LEGO® enthousiasteling mag laten liggen.

>> Meedoen is niet meer mogelijk

LEGO® City 60193 Set

Nu over de set zelf: LEGO® City 60193 Poolluchttransport brengt de opwinding van poolverkenning tot leven in de vorm van een miniatuurwereld. Deze set zit vol met avontuurlijke details en functies die de verbeelding prikkelen.

Minifiguren: Poolhelden in actie

De set bevat twee LEGO® minifiguren van onderzoekers: een dappere poolklimmer en een behendige poolpiloot. Samen met de indrukwekkende figuur van een ‘bevroren’ prehistorische sabeltandtijger vormen zij de kern van talloze avonturen.

De Quadrocopter

Centraal in de set staat de robuuste quadrocopter met vier draaiende rotors. Uitgerust met een landingsgestel met ski’s en een functionele takel met touw en haak, is deze helikopter klaar voor elke uitdagende reddingsmissie.
Een doorschijnend-blauw ijsblok met ruimte voor de haak en een ‘bevroren’ sabeltandtijgerfiguur binnenin, draagt bij aan het mysterie en de opwinding van poolonderzoek.

Een dynamisch avontuur

De set wordt compleet gemaakt met realistische accessoires zoals houwelen en een zaag, essentieel voor elke poolverkenner. Met deze set kunnen kinderen en volwassenen de helikopter besturen, de quad gebruiken om naar opgravingsgebieden te racen, en het ijsblok veilig naar de basis terugbrengen – een dynamisch en interactief speelervaring.

Doe jij ook mee?

Onze winactie voor de LEGO® City 60193 Poolluchttransport set is een fantastische kans voor LEGO® liefhebbers om een unieke en waardevolle set toe te voegen aan hun collectie. Met zijn indrukwekkende ontwerp en interactieve functies, biedt deze set urenlang speelplezier en avontuur. Wacht niet langer en doe mee aan deze spannende actie op BrickKing.nl, en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit prachtige LEGO® meesterwerk!

Breng een bezoek aan LEGO Discovery Centre

Zo bouw je deze iconische spellen in Lego