in

Kleurwedstrijd

kleurwedstrijd

Ben je dol op kleuren en wil je jouw artistieke talenten laten zien? Dan is dit je kans om deel te nemen aan onze opwindende kleurwedstrijd! Of je nu een aspirant-kunstenaar bent of gewoon plezier wilt hebben met kleuren, deze wedstrijd is geschikt voor alle kinderen die graag hun verbeelding de vrije loop laten. Dus pak je kleurpotloden, maak je klaar en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van een kleurrijk avontuur!

De kleurplaat

kleurplaat Deze maand hebben wij ook weer een leuke kleurplaat; een zomer ijsje! Het lijkt zo simpel; maar deze kun je natuurlijk ook weer op veel manieren kleuren.

 

Download hier de speciaal ontworpen kleurplaat.

Deelnemen aan de kleurwedstrijd

Het deelnemen aan onze kleurwedstrijd is eenvoudig! Download hier de speciaal ontworpen kleurplaat. Print het uit op een vel papier en laat je creativiteit de vrije loop met kleurpotloden, stiften of verf. Zodra je meesterwerk klaar is, vraag dan of je ouders er een foto van maken. Deze kun je dan via facebook sturen of mailen naar info@brickking.nl
Vergeet niet om je naam, leeftijd en contactgegevens duidelijk in te vullen.

Wat kun je winnen?

Naast dat je een superleuke kleurplaat hebt gemaakt, (mits genoeg deelnemers, zie de voorwaarden) maken alle deelnemers kans op een een leuke verrassing twv 10,–. Dat is toch superleuk.

Winnaar wedstrijd mei-juni 2023

Sinds mei kun je een de kleurplaat Bricky downloaden, ons logo van de LEGO verhuur wat wij via 123bouwsteentjeshuren.nl doen. Normaal is hij rood, maar je kunt hem natuurlijk iedere kleur geven die jij wilt. Dat maakt het zo leuk!
De winnaar van deze maand is Julia Mooi; gefeliciteerd! Neem je snel contact met ons?

Kies gerust jouw favoriete kleurplaat, of meerdere. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

 

 

Hoe maak je stop motion filmpjes met LEGO?

Hoe maak je StopMotion filmpjes met LEGO

LEGO minifiguren fotografie

LEGO minifiguren fotografie