in

Waterspeelgoed

Het zomerse weer is terug en niets is leuker voor kinderen om lekker in de tuin te kunnen ravotten. Zeker met de warme temperaturen van meer dan 30 graden is het fijn om zo nu en dan te kunnen afkoelen. Speciaal waterspeelgoed is daarom ideaal. Er is een enorm en divers aanbod aan waterspeelgoed en daarom voor elk wat wils. Geniet deze zomer van een watermat, opblaaszwembad, watertafel of waterpistool. Wij vertellen je meer!

Voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is een watertafel ideaal als het mooi weer is. Ze zijn te koop in verschillende thema’s, zoals een piratenschip of tropisch eiland. Er zitten veel verschillende onderdelen aan om mee te kunnen spelen. Ook handig: veel watertafels kan je na de zomer omtoveren tot zandtafel.

Voor peuters en kleuters

Koop voor jouw kinderen en hun vriendjes een waterpistool zodat ze een watergevecht kunnen houden. Want wat is nu leuker dan in de tuin achter elkaar aanrennen en elkaar nat spuiten? Er zijn luxere versies te koop met een groot waterreservoir, tevens zijn er goedkopere varianten gemaakt van foam. Met een watermat kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt. Sluit het aan op de tuinslang en water sproeit alle kanten op. Hiervan zijn verschillende varianten te koop. Bijvoorbeeld een water sproeiende octopus, waarvan de tentakels alle kanten op slingeren door het water.

Voor het hele gezin

Tijdens de hete dagen mag een opblaaszwembad niet ontbreken in jouw achtertuin. Ze zijn te koop in allerlei maten en ook de prijzen variëren enorm. Heb je een groot gezin, ga dan voor een familiezwembad zodat er meerdere personen tegelijk inpassen.

kinderfeestje thuis

Het leukste kinderfeestje organiseer je bij jou thuis!

uitdagend speelgoed voor jongens

Uitdagend speelgoed voor jongens