in

Duplo aanbieding

Duplo aanbieding; LEGO Duplo is leuk voor de allerkleinste, hiermee leren ze spelende wijs veel over bijvoorbeeld  dieren, treinen en hoe het allemaal gaat op een boerderij.

LEGO Duplo aanbiedingen

Duplo is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als het in de aanbieding is! Het is daarom altijd leuk om Duplo aanbiedingen tegen te komen, toch?

Tropisch eiland

Ontdek wilde dieren en ga op avontuur in het oerwoud! Met diverse kleurrijke LEGO® DUPLO® speelgoeddieren, een verzorger, een reiziger en zijn zoon biedt deze grote en gevarieerde DUPLO eilandspeelset je peuter eindeloze mogelijkheden om te spelen, te leren en zich te uiten. Bekijk hier de prijs van de set van het Tropisch eiland van Duplo.

Ariël’s onderzeese kasteel

Voor fans van Disney is er Ariël’s onderzeese kasteel. Wanneer peuters Ariëls Onderzeese kasteel verkennen, ontdekken ze een speelplek voor zeemeerminnen boordevol leuke functies en mogelijkheden voor rollenspellen. Draai Ariël en Botje rond op de draaimolen, roetsj naar beneden op de glijbaan, bedenk leuke liedjes op de speelgoedxylofoon en maak de schatkist open!

Graafmachine met rupsbanden

Deze geweldige bouwplaats set met 2 figuren van bouwvakkers, een kiepwagen en een graafmachine met een ronddraaiende cabine en bewegende schep geeft peuters en ouders alles wat ze nodig hebben om de klus te klaren. Kinderen ontwikkelen vaardigheden wanneer ze voertuigen bedienen om verschillende taken uit te voeren. Schep een rotsblok in de laadbak van de kiepwagen. Maar kijk uit, het rotsblok splijt makkelijk open!

Opbergdoos

Prikkel de fantasie van je peuter met deze fantastische verzameling LEGO Duplo basisstenen voor urenlang bouw- en speelplezier! Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijden, een propeller en bouwkaartjes voor inspiratie. Er kan van alles mee worden gebouwd: een vliegtuig, een boot, een huis… noem maar op! De stenen zitten in een handige opbergdoos om alles in op te bergen na het spelen. Hij is er trouwens ook nog een in een maatje groter.

LEGO poppetjes

LEGO Kleurplaten