fbpx

Duplo aanbieding

Duplo aanbieding

Duplo aanbieding; LEGO Duplo is leuk voor de allerkleinste, hiermee leren ze spelende wijs veel over bijvoorbeeld  dieren, treinen en hoe het allemaal gaat op een boerderij.

LEGO Duplo aanbiedingen

Duplo is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als het in de aanbieding is! Lees hier snel verder welke sets bij ons in de aanbieding zijn.

Familiehuis

Er zijn eindeloze speelmogelijkheden met dit eenvoudige te bouwen huis waarin alles kan worden geoefend: opstaan en aankleden , eten klaarmaken en opdienen, de auto wassen en ga zo maar door. De set bestaat uit een modulair huis van drie verdiepingen. Het mooie huis is nu afgeprijsd voor €32,94

Doc Mcstuffins Huisdierenkliniek

Fans van Disney Junior’s Doc Mcstuffins kunnen direct aan de slag: til de kat op de weegschaal voordat je het dier onderzoekt op de behandeltafel. Geef de hond Findo zijn eten en zet hem in de kennel waar hij heerlijk kan gaan slapen. Laat je kind spelenderwijs van alles leren over het verzorgen van dieren, met deze superleuke set met eenvoudige bouwwerken. Deze set is afgeprijsd van €24,99 voor €20,94. Let op! web-only. Levertijd 1 werkdag langer.

Mijn eerste tuin

LEGO Duplo Mijn eerste tuin. Door de stenen op elkaar te stapelen en zo de plantjes te laten groeien helpt Mijn eerste tuin van LEGO DUPLO peuters hun basis bouwvaardigheden te ontwikkelen. Kleine tuiniers kunnen kiezen uit zonnebloemen, tomaten, worteltjes en aardappelen. Gebruik de steen met regen/zon-opdruk om je kind te leren waar bloemen en fruit vandaan komen en hoe planten groeien. Let op! web-only. Levertijd 1 werkdag langer.

Mijn eerste bouwstenen

Prikkel de fantasie van je peuter met deze fantastische verzameling LEGO Duplo basisstenen voor urenlang bouw- en speelplezier! Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijden, een propeller en bouwkaartjes voor inspiratie. Er kan van alles mee worden gebouwd: een vliegtuig, een boot, een huis… noem maar op! DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes.

 

Zit er wat voor jouw tussen? Wij hopen van wel! Je kan natuurlijk altijd onze LEGO Webshop in de gaten houden voor nog meer LEGO Duplo aanbiedingen of andere leuke aanbiedingen.

Add your comment