Duplo aanbieding

Duplo aanbieding

Duplo aanbieding; LEGO Duplo is leuk voor de allerkleinste, hiermee leren ze spelende wijs veel over bijvoorbeeld  dieren, treinen en hoe het allemaal gaat op een boerderij.

LEGO Duplo aanbiedingen

Duplo is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als het in de aanbieding is! Lees hier snel verder welke sets bij ons in de aanbieding zijn.

Familiehuis

Er zijn eindeloze speelmogelijkheden met dit eenvoudige te bouwen huis waarin alles kan worden geoefend: opstaan en aankleden , eten klaarmaken en opdienen, de auto wassen en ga zo maar door. De set bestaat uit een modulair huis van drie verdiepingen. Het mooie huis is nu afgeprijsd voor €32,94

Doc Mcstuffins Huisdierenkliniek

Fans van Disney Junior’s Doc Mcstuffins kunnen direct aan de slag: til de kat op de weegschaal voordat je het dier onderzoekt op de behandeltafel. Geef de hond Findo zijn eten en zet hem in de kennel waar hij heerlijk kan gaan slapen. Laat je kind spelenderwijs van alles leren over het verzorgen van dieren, met deze superleuke set met eenvoudige bouwwerken. Deze set is afgeprijsd van €24,99 voor €20,94

Brandweerboot

Zet de brandweerman en de hond aan boord en laat de boot over de golven scheren, op weg naar de vuurtoren die in brand staat. Met de intrekbare brandslang blust de held de vlammen om daarna weer terug te varen naar het vasteland. Verzin allerlei reddingsacties voor de dappere brandweerman en zijn trouwe hond en hun boot die kinderen zelf kunnen bouwen en die ook echt kan drijven. De vrolijk gekleurde DUPLO bouwstenen zijn speciaal ontworpen om veilig door kleine kinderen te kunnen worden gebruikt. Deze set was €14,99 en is nu €11,94.

 

Zit er wat voor jouw tussen? Wij hopen van wel! Je kan natuurlijk altijd onze LEGO Webshop in de gaten houden voor nog meer LEGO Duplo aanbiedingen of andere leuke aanbiedingen.

 

Add your comment