in

LEGO Speelgoed van het Jaar 2021

LEGO Speelgoed van het Jaar 2021

Misschien heb je er wel eens van gehoord; de speelgoed van het jaar verkiezing! Ieder jaar is er een prijs met een vakjury en er is ook een publieksprijs. LEGO is al vaak genomineerd; ook dit jaar!

De winnaars

Dit jaar is LEGO in de prijzen gevallen met de Friends Magische kermisachtbaan (41685); een supergave speeltset met wel meer dan 974 onderdelen. Dit is in de rubriek 8 & 9 jaar. Naast deze set van LEGO Friends, zijn er nog twee winnaars; Reaxion Xtreme Race en Bracelet Lacing Factory. Een van deze drie kan de publieksprijs winnen; en hoe gaaf zou het fijn als Magische kermisachtbaan die prijs zou winnen! Je kunt nog stemmen; en dan maak je zelf ook weer kans op leuke prijzen!

Friends Magische kermisachtbaan

Om terug te komen op de kermisachtbaan; deze set heeft dus meer dan 974 onderdelen en biedt vele creatieve speelmogelijkheden. De set bevat een speelgoedachtbaan met schattige konijnenkarretjes, een plek voor actiefoto’s en een slingerattractie voor kinderen zonder hoogtevrees. De set heeft 4 minidolls met veel rollen om te spelen – ze kunnen popcorn kopen, vuurspuwen of zich opfrissen in de badkamer. De accessoires zijn ook erg leuk; jongleerkegels, podium make-up en ballonnen. En als kers op de taart; de set heeft glow-in-the-dark stenen komen tot leven wanneer je het licht uit doet.

LEGO winnaars van 2020

In 2020 ging de set Super Mario™ Avonturen met Mario Starter Set (71360) er vandoor met de titel Speelgoed van het jaar, in de rubriek 6 & 7 jaar. Logisch, want het is ook echt een hele leuke set waar je heel veel plezier mee kunt hebben. De starterset bevat een Lego Mario™ figuur die via de lcd-schermen en de luidspreker direct reacties geeft. Spelers kunnen virtuele munten verdienen door met LEGO Mario van de Startbuis naar de Vlaggenmast te gaan via draaiende platforms en wolkenplatforms, het ?-blok en supergevechten met de Goomba en Bowser Jr.

DOTS BFF armbandenset

Ook in de rubriek 8 & 9 jaar won een set van LEGO, van het nieuwe thema Dots. Zoals ze zelf zeggen; Maak je eigen coole vriendschapsarmbandjes en geef ze aan je beste vrienden! Open de BFF armbandenset, leg de armbanden plat neer en klik de kleurrijke DOTS erop.

Nieuwste LEGO sets herfst 2021 (exclusief)

LEGO trein

LEGO trein; alles wat jij moet weten!