in

LEGO kleding

Jongens en meiden die gek zijn op LEGO, die willen hier natuurlijk het liefs de hele dag mee spelen. En als dat even niet kan, hoe leuk is het dan om kleding met LEGO te dragen! Wij vonden wat leuke kledingstukken.

LEGO en Adidas

Heb je al gehoord over de samenwerking van LEGO en Adidas? Samen maakten ze mooie t-shirts, sweatshirts en zelfs broeken. Om het allemaal compleet te maken zijn er ook leuke rugzakken gecreeerd, sokken en zelfs een petje. De echte collectors items zijn de LEGO schoenen van Adidas; die zijn echt nergens meer te krijgen.

Lego Wear

Lego Wear is wel een van de bekendste kledingmerken met het LEGO licentie.  Jassen, zwemshorts, ondergoed en regenkleding, je vind het allemaal van Lego wear.
Maar natuurlijk ook gewoon t-shirts, truien, zelfs handschoenen en mutsen!
Lego wear is een merk met kinderkleding voor jongens én meisjes. De thema’s Ninjago, City en Friends komen aan bod, net als de algemene thema’s. Helaas is het dus niet gericht op volwassene kleding van LEGO, hoewel hier best vraag naar is denk ik zelf. Lego kleding voor meisjes is er dus ook; deze vraag krijgen wij best vaak.

Maak een extra dino met de LEGO Creator 31058 Machtige dinosaurussen

Speelgoed van het Jaar 2021