in

Duplo trein

LEGO Duplo trein

LEGO Duplo trein is speciaal voor de allerkleinste die geen genoeg kunnen krijgen van treinen en van bouwen. Met deze treinen kan je op een speelwijze manier goed leren omgaan in het verkeer.

Mijn eerste treinset

Mijn eerste treinset. Bouw met deze leuke set de kleurige stroomtrein na. De trein heeft geluidseffecten, een passagierswagon, een brandstofpomp, een sein en een station met kaartjesloket. Met allerlei kleurrijke DUPLO stenen en rails is dit de perfecte set voor jonge bouwers. Met deze set kan je urenlang creatief mee bouwen en spelen. Inclusief machinist en kind DUPLO figuur.

Duwtrein

Voor onze kleine machinisten hebben wij de duwtrein. Kinderen zijn er dol op om deze trein over de rails te duwen, onderweg te stoppen om de kratten met appels en pompoenen in of uit te laden. De set heeft ook een overweg en een auto. Hierdoor kan je op een speelwijze manier de kleine machinisten leren over de veiligheid in het verkeer! Inclusief 2 DUPLO figuren.

Luxe treinset

LEGO DUPLO heeft een luxe treinset uitgebracht. In deze set zit een moderne trein inclusief locomotief met geluidseffecten en goederenwagons om met stenen te vullen. Laad de stenen uit met de echt werkende kraan en vul de trein met brandstof voor de volgende rit! Er zit meer dan 160 cm aan rails bij. Verder heeft het een brug met een tunnel, vrachtwagen, Duplo-steengroeve, gebouw met een werkende kraan. Deze set heeft allerlei kleurige DUPLO elementen en 3 DUPLO figuren.

Trein accessoires set

Zin om met je kind op reis te gaan? Neem je kind mee op een treinreis met heel veel speelmogelijkheden, met deze LEGO DUPLO Trein accessoires set! De set bestaat uit 8 gebogen rails, 5 rechte rails, 2 sets wissels en overweg voor allerlei baancombinaties. De trein accessoires set bevat diverse basis- en bedrukte DUPLO stenen en vormt de perfecte aanvulling op iedere DUPLO treincollectie.

LEGO Duplo jonge dieren

LEGO brandweer