in

LEGO brandweer

LEGO Brandweer

LEGO brandweer. Voor de echte brandweerlieden heeft LEGO natuurlijk ook sets met brandweerwagens en alles wat daar om heen hoort.

Brandweertruck

Haast je naar de brand met de LEGO DUPLO brandweertruck! Takel de brandweerman omhoog met de speciale kraan zodra je bij het brandende huis arriveert. Jonge brandweermannen zijn dol op het verzinnen van allerlei reddingsacties met deze eenvoudig te bouwen set die de bouwvaardigheid stimuleert. Inclusief een LEGO DUPLO brandweerman

Brandweerkoffer

Deze spannende LEGO Juniors speelkoffer zit vol met verrassingen. Door deze set kan je de brandweermannen helpen. Met de hoogwerker kan je het vuur vanaf boven blussen, maar pas wel op voor de vlammen die uit de deuropening slaan! In deze koffer zit een snelle brandweerwagen en een motor.

Brandweer inzetgroep

Haast je naar de plek van de brand waar een man om hulp roept! Schiet te hulp op je motor en bestrijd het vuur zo goed als je kunt. Als de vlammen te hoog zijn, roep je de hulp in van de brandweerhelikopter en help je de brandweer het vuur in de container te blussen. Hier wordt goed werk verricht! Deze set is van LEGO City Brandweer inzetgroep.

Duplo trein

Technisch LEGO