in

LEGO Duplo boerderij

LEGO Duplo boerderij: Wie houdt er nou niet van dieren? En wat is er nou leuker om een eigen boerderij te hebben! Speciaal voor de kleine dierenvriendjes hebben wij een hele leuke set, namelijk LEGO Duplo mijn eerste boerderij!

LEGO Duplo boerderij

Leer spelenderwijs op de boerderij. Maak jouw boerderij zo diervriendelijk mogelijk zodat de dieren zich helemaal thuis voelen op jouw boerderij! Leg bijvoorbeeld een mooi stukje gras neer waarop de dieren kunnen grazen, of een mooi hok waarin de dieren tot rust kunnen komen. Alles kan met deze gave set van LEGO Duplo mijn eerste boerderij!

De dieren

In de set LEGO Duplo mijn eerste boerderij vind je een kip, een schaap en een koe. Zorg ervoor dat de kip een mooi plekje krijgt om te broeden, dat de schaap een mooie vacht krijg voor lekker warm wol en dat de koe lekker kan grazen, zo krijg je de lekkerste melk!

De set

In deze super leuke set zitten er 2 LEGO Duplo poppetjes, een jongen en een meisje. Samen met deze LEGO Duplo poppetjes kan jij je boerderij opbouwen, dat is pas leuk! In de set zitten natuurlijk ook nog dieren, een kip, een schaap en een koe. Die kan jij goed onderhouden! Ook zitten er drie steentjes bij, op elk steentje is er iets afgebeeld wat bij de dieren past. Een steentje met wol, een steentje met melk en een steentje met eieren. Met deze set kan je dus heel veel leren. Veel plezier met jouw eerste boerderij!
Met de set kan je veel leren over het boerderij leven. Op een speelwijze manier kan je samen met je kinderen veel leren over de dieren. Zo leren de kinderen waarom een boerderij bestaat. En waar bijvoorbeeld de dieren vandaan komen. Voor de kleine boertjes en boerinnetjes is dit dus een leuke en leerzame set!

DUPLO Cars

De leukste gratis LEGO Apps