in

DUPLO Cars

DUPLO Cars

DUPLO Cars, voor de echte kleine racers onder ons. Met DUPLO Cars kunnen de kleine Disney Cars 3 fans al hun fantasie in de sets stoppen. Race samen met McQueen en help Takel samen in zijn schuur.

Takels schuur

Kleine fans van Disney Cars 3 zullen het heel leuk vinden om takel de sleepwagen te bouwen. Speel samen met Takel bij zijn schuur en rij om de kegels heen. Je kind ontwikkeld hiermee goede vaardigheden en oefent met rollenspellen.
Inclusief zelf te bouwen takel met sleephaak en een schuurgevel met luifel. Een olieblik, een moersleutel en twee kegels. Bevat stenen met opdruk van een luifel met lichtjes, een computerscherm dat Bliksem McQueen toont, een radio en een uithangboord met ‘Home Sweet Home’ erop.

Flo’s Café

Met deze beroemde personages uit Radiator Springs kunnen kinderen allerlei vriendschapsverhalen verzinnen. Help jouw jonge Cars-fan zijn of haar bewegingen te ontwikkelen door het bouwen van bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Mack.
Inclusief de Disney figuren Bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Mack om zelf te bouwen. De set bevat ook stenen met opdruk van de knoppen op de benzinepomp en een uithangboord van Flo’s V8 Café.

Piston Cup race

Voor de echte fans van Cars 3 zit er in deze gave set  Bliksem McQueen en Jackson Storm. Zet ze naast elkaar voor de laatste race om de Piston Cup . Help Luigi om de race te starten. Met deze set help je de kleine fans  hun eerste motorische vaardigheden en basisvaardigheden.

Klassieke Race

Maak je klaar om samen met je favoriete racemaatjes Bliksem McQueen en Takel te racen! Kleine racemonstertjes kunnen de grote, vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen gebruiken om het starthek te bouwen. Rij Bliksem McQueen en Takel naar de startlijn en laat de race beginnen!
Hou een pitstop om de tank bij te vullen en aanpassingen te maken met de sleutel. Wie gaat de Piston Cup winnen? Toekomstige racesterren kunnen verhalen verzinnen met hun beste vrienden Bliksem McQueen en Takel in dit eenvoudig te bouwen model, met grote bouwstenen die veilig zijn voor kleine handen.

Alles wat je moet weten over LEGO Elves

LEGO Duplo boerderij