in

Alles wat je moet weten over LEGO Elves

LEGO Elves

Als je van LEGO houdt en elven leuk vind dan is de thema LEGO Elves helemaal voor jou weggelegd. Ontdek de magie, de geheimen en de donkere kant van deze magische wereld!

De inwoners van Elvendale

In totaal wonen er in Elvendale maar liefst 28 inwoners. In dit rijtje zetten wij de hoofdrollen van Elvendale.
Emily Jones: Haar kracht is liefde en haar sterken punten zijn: slim, praktisch en creatief. Haar zwakke punten zijn: onzeker en onhandig.
Sophie Jones: Haar kracht is plezier maken en haar sterken punten zijn: energiek, vol vertrouwen en optimistisch. Haar zwakken punten zijn: ondeugend en koppig.
Aira de Windelf: Ze beheerst lucht en wind. Haar sterken punten zijn: actief, snel, slim, zelfverzekerd en creatief. Net zoals iedereen heeft ze ook zwakken punten, dat zijn: roddelt graag en heeft geen geduld.
De Goblinkoning: De Geblonking is geen echte koning…hij is een beluste elf die een perfecte wereld wilt maken. En perfect bekend voor deze Goblinkoning dat hij de koning word van alles en iedereen! Hij zal alles en iedereen die volgens hem in de weg staat vernietigen of verpletteren…

De Sets

Van LEGO Elves zijn er op dit moment totaal 12 sets. De populairste set is de set 41172 LEGO Elves Het waterdraak avontuur, deze set kost €17,94.  Het leuke aan LEGO Elves is dat je je veel verschillende sets heb in veel verschillende prijzen, het goedkoopste set is €8,94 en de duurste set is €89,94.  Zo kan je vaak iets kleins kopen van LEGO Elves en anders sparen voor dat ene grote set!

Voor wie?

Hou jij van Elven en van Fantasie? Dan is LEGO-Elves gegarandeerd iets voor jou! Met deze gave sets van Elves duik je in een wereld vol fantasie. LEGO Elves is voor kinderen van 8 tot 12 jaar, maar ouderen mogen dit natuurlijk ook leuk vinden! Want zeg nou eerlijk…fantasie blijft leuk!

 

5 x de mooiste LEGO bouwwerken

DUPLO Cars