in ,

LEGO kopen

LEGO kopen, wie houdt daar nou niet van?  Wij houden er in ieder geval wel van!

LEGO kopen

LEGO kopen, wij houden ervan! Een LEGO set uitkiezen en blij naar huis gaan, want je weet het; als je thuis bent is het gelijk de doos open en bouwen maar! Van kleine sets tot de allergrootste sets, wij vinden het helemaal geweldig. En wij hopen jullie ook!

LEGO Ninja-Dojotempel 71767 Ninja-Dojotempel

Ninjafans van 8 jaar en ouder kunnen hun helden trainen en allerlei gevechten houden met deze LEGO® NINJAGO® Ninjadojo tempel (71767) speelset met 3 verdiepingen vol leuke kenmerken. De dojo heeft een trainingsruimte en 5 kamers, waaronder Wu's theekamer, Pixals werkplaats en een wapenkamer.

LEGO 76156 Marvel Opkomst van de Domo Ruimtebouwspeelgoed Superheld Ruimteschip uit The Eternals Film en 2 Deviant-figuren

Verken samen met Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig en Phastos het ruimteschip van The Eternals. Via de zijpanelen krijg je toegang tot de binnenkant. Bekijk rustig de cockpit, de wapenkamer en het lab. Maar wanneer de leider van de Deviants samen met zijn handlanger tevoorschijn komt, is het tijd om het gevecht aan te gaan met het ruimteschip! En... dit is de enige set met Druig en Phastos, als je toevallig de LEGO® minifiguren van The Eternals verzamelt!

LEGO 71765 NINJAGO Ninja Ultra-combomecha 4-in-1-Set met Speelgoedauto, Jet, Tank & 7 Minifiguren, Speelgoed voor 9 Jaar

Kinderen vanaf 9 jaar zullen het fantastisch vinden om urenlange ninjaverhalen vol actie na te spelen met deze Ninja ultra-combomecha (71765), een 4-in-1 voertuigspeelset. Dit is de ultieme vechtmachine die bestaat uit een mecha, auto, tank en vliegtuig, waarmee kinderen ook afzonderlijk kunnen spelen.

LEGO shop

Hoe leuk een echte winkel ook is; online LEGO winkels zijn nu eenmaal makkelijker. Je kunt makkelijk zien of het op voorraad is en online shoppen kost ook minder tijd. Het is ook makkelijker om alle LEGO aanbiedingen te checken, waardoor je geld kunt besparen. Want laten we eerlijk; geld besparen is nu eenmaal altijd fijn. En LEGO is LEGO, al is de charme van een echte winkel natuurlijk ook wel heel erg fijn.

LEGO Winkel

In een echte LEGO winkel is LEGO kopen natuurlijk het allerleukst! Zo kan je alle sets in het echt zien en kan je makkelijker kiezen of je de set van Ninjago neemt of die van Technic (of allebei). In een echte LEGO Winkel kan je alles vragen over LEGO wat je maar wilt weten! Zo leer je ook nog eens leuke weetjes en feitjes over LEGO. De service die je er krijgt is ook super leuk, ze helpen je tot dat jij tevreden weggaat met jouw gekozen LEGO set.

LEGO + Verjaardag = de perfecte match

Het is bijna jouw verjaardag, en jij heb natuurlijk al maanden geleden uitgekozen welke gave LEGO set jij gaat vragen voor je verjaardag! Eindelijk is het dan zover, je bent jarig. Je stapt s’ochtends vroeg je bed uit, en vraagt om je cadeautje. Zal het zijn wat je wilde? Je maakt je cadeautje open en ja hoor! Het is die gave set van LEGO die je al maanden lang wilde. Snel! je maakt de doos voorzichtig open, want kom op die doos wil je natuurlijk niet kapot hebben. Heel je verjaardag lang ben je aan het bouwen en trots dat je bent. Je showt aan iedereen jouw gave LEGO set (en stiekem zijn ze allemaal jaloers). Daarom zijn verjaardagen en LEGO gewoon de perfecte match!

Geschiedenis LEGO treinen

Geschiedenis LEGO treinen

Speelgoed cadeau

Speelgoed cadeau; waar verras jij ze mee?