in

Duplo boerderij

Duplo boerderij; wie houdt er nou niet van dieren? En wat is er nou leuker dan een eigen Duplo boerderij te hebben! Speciaal voor de kleine dierenvriendjes hebben wij een hele leuke set, namelijk LEGO Duplo mijn eerste boerderij!

De Boerderij

Leer spelenderwijs op de boerderij. Maak jouw boerderij zo diervriendelijk mogelijk zodat de dieren zich helemaal thuis voelen op jouw boerderij. Leg bijvoorbeeld een mooi stukje gras neer waarop de dieren kunnen grazen, of een mooi hok waarin de dieren tot rust kunnen komen. Alles kan met deze gave set van LEGO Duplo mijn eerste boerderij!

De dieren

In de set LEGO Duplo mijn eerste boerderij vind je een kip, een schaap en een koe. Zorg ervoor dat de kip een mooi plekje krijgt om te broeden, dat de schaap een mooie vacht krijg voor lekker warm wol en dat de koe lekker kan grazen, zo krijg je de lekkerste melk.

De set

In deze super leuke set zitten er 2 LEGO Duplo poppetjes, een jongen en een meisje. Samen met deze LEGO Duplo poppetjes kan jij je boerderij opbouwen, dat is pas leuk! In de set zitten natuurlijk ook nog dieren, een kip, een schaap en een koe. Die kan jij goed onderhouden! Ook zitten er drie steentjes bij, op elk steentje is er iets afgebeeld wat bij de dieren past. Een steentje met wol, een steentje met melk en een steentje met eieren. Met deze set kan je dus heel veel leren. Veel plezier met jouw eerste boerderij!

Combineer met andere sets

De Duplo boerderij is natuurlijk heel leuk om te combineren met andere sets. Wat dacht je van een andere set met diertjes of wat dacht je van de Duplo trein. Er is natuurlijk niets leukers om met de trein naar de dierentuin te gaan ­čÖé Met Duplo kun je een hele stad maken en de boerderij mag daar natuurlijk niet ontbreken!

Duplo

LEGO Duplo jonge dieren