in

LEGO 42056 Porsche bestuurbaar met SBrick

De 42056 LEGO TECHNIC PORSCHE 911 GT3 RS is natuurlijk schitterend, maar zou hij niet nog een stukje mooier zijn als hij zou kunnen rijden, als je hem zou kunnen besturen? Goed nieuws; dat is ons gelukt! Met dank aan Ropin en Enrico is hierbij de instructie!

De onderdelen

Dus inderdaad… de LEGO Porsche 42056 set kan volledig rond rijden als een echte RC auto. Vooruit, achteruit, naar links naar rechts, alles is mogelijk. Dit is mogelijk.. Wij hebben de volgende onderdelen gebruikt;

Hoe het werkt

De SBrick is een vervanger voor de ir ontvanger van LEGO. De LEGO ir ontvanger werkt via infrarood en de SBrick werkt via bluetooth. Dit betekent dat het bereik en het vermogen veel groter is. Bij het gebruik van de SBrick kun je een telefoon of tablet gebruiken als afstandsbediening; in plaats van de standaard  bijgesloten IR ontvanger. Via hun app van SBrick kan je alles makkelijk alles installeren en binnen enkele seconden kan je je creatie besturen.

Wat hij kan

De Porsche kan naar voren en naar achter rijden en doordat er 2 XL motoren de achterste 2 wielen rond laten rijden dit geeft nog een behoorlijke snelheid. Deze 2 motoren zijn apart op 1 SBrick en 1 AAA baterijendoos aangesloten voor nog meer vermogen. De voorste 2 wielen kunnen naar links en naar rechts draaien doormiddel van 1 motor deze zit ook apart aangesloten op een SBrick en 1 batterijendoos samen met enkele lichtkabels voor een nog gaver effect.

Disclaimer; er zijn geen rechten te ontlenen aan onze omschrijving. Mocht je deze beschrijving willen delen, dan graag met Brick King als bronvermelding.
Heb jij jouw Porsche ook aan het rijden gekregen? Leuk! Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen!

LEGO Harry Potter

Review BrickHeadz