in

Review BrickHeadz

Waarschijnlijk heb je ze wel eens gezien; die kleine doosjes LEGO met de naam BrickHeadz. Ken jij deze setjes al? Wij mochten ze van Intertoys testen en wij zijn fan!

Wat zijn BrickHeadz

Dit zijn kleine LEGO sets waarmee je een figuur kunt bouwen. Niet echt om mee te spelen, maar meer om te verzamelen. Ze zijn er in een aantal Disney varianten, zoals Belle & het Beest, Jack Sparrow & Captain Armando Salazar en een aantal superhelden.

Aan de slag

Met mijn kleine LEGO bouwer van 6 ga ik aan de slag met het Iron Man setje! Het LEGO setje zou vanaf 10 jaar moeten zijn, maar hij is gek op Iron Man en best handig met LEGO. En anders help ik hem gewoon een handje. Hij vind de set er gelijk stoer uit zien! Hij moet trouwens perse bij zijn andere Superheroes LEGO gebouwd worden hihi.

Het setje bouwen

Hij is dan misschien nog geen 10, maar hij vind heerlijk om het setje te bouwen! Als je de instructie gewoon goed volgt, dan kan het ook eigenlijk niet verkeerd gaan. Het is een leuke build, met leuke details. Het is geen heel groot setje, dus je bent er niet heel lang mee bezig. Maar dat maakt de pret niet minder! En natuurlijk kun je er daarna ook nog je eigen creaties mee maken; het is tenslotte LEGO 🙂

Onze ervaring met Brickheadz

Onze mening? Wij zijn fan! Het is misschien niet de meeste grote set, maar daar is de prijs niet naar. Kinderen kunnen er ook niet heel erg mee spelen of daar zijn ze in ieder geval niet voor gemaakt. Aan de andere kant hebben juist iets stoer en iets schattigs; waardoor je ze gewoon moet hebben! In de speelgoedkamer bij alle andere Superhelden speelgoed of in de woonkamer; gewoon omdat je gek bent op Belle & het Beest. Daar zullen ze echt niet misstaan. Een leuke build en daarna gewoon van genieten!

Op dit moment kun je deze BrickHeadz kopen, Batman, Batgirl, Robin, Captain Jack Sparrow, Captain Amramdo Salazar, The Joker, The Hulk, Iron Man, Captain America, Black Widdow, Belle en het Beest.

En pssst… binnenkort hebben wij een leuke winactie!!

 

LEGO 42056 Porsche bestuurbaar met SBrick

PERSBERICHT: LEGO Treinen dag met oude en nieuwe LEGO treinen