in

LEGO Disney

LEGO Disney

LEGO heeft wat nieuws! Ze hebben een thema uitgebracht van Disney. Ga op avontuur met Elsa van Frozen, of speel samen met de dieren van Whisker Haven. Er is in ieder geval genoeg te beleven met LEGO Disney!

Disney LEGO thema’s

LEGO van Disney heeft veel verschillende thema’s ,voor ieder wat wils! Hier zijn de thema’s op een rijtje:

Frozen

Frozen is het bekende sprookje met de twee prinsessen zusjes die wonen in het koninkrijk Arendelle. Met het LEGO van Frozen kan jij het verhaallijn naspelen! Wie ben jij van de twee zusjes? Kom er snel achter met deze gave sets!

Disney Princess

Jaaa! Alle vijf de prinsessen bij elkaar, dat beloofd veel leuks! Ga samen op sprookjesjacht met Rapunzel, Belle, Ariël, Assepoester en Tiana. Bouw je eigen prinsessen sprookjeswereld en ontdek alle magie!

Whisker haven

Whisker Haven is thema dat inmiddels uit de collectie is. Het is een sprookje dat gaat over 2 katjes , 2 hondjes en 1 wasbeertje. Het zijn huisdieren van de bekende prinsessen uit de sprookjeswereld. Daisy is een hondje die helemaal niet kan stil zitten! Ze is een kunstenares die houd van schilderen. Treasure is het koninklijke katje van Ariel, ze houd van zwemmen en zeilen in de zee. Pumpkin is een hondje. Ze houd er van om te dansen en om rond te draaien, net als haar baasje Assepoester! Windflower is het troetelwasbeertje van Pocahontas. Ze staat altijd op de uitkijk en dat vind ze geweldig! Dreamy is het katje van de prinses Aurora. Ze is het meest slaperige katje die er bestaat!

Vaiana

Ben jij klaar voor een avontuurlijke reis samen met Vaiana en Maui? Samen vertrekken ze op reis over de oceaan op zoek naar het veelbesproken eiland Te Fiti om haar volk van het kwade te redden. Help jij Vaiana en Maui hun volk te redden? Het thema Vaiana is inmiddels ook uit de collectie.

Toy Story

Ook van Disney; het Toy Story thema!

5 x de leukste LEGOLAND weetjes

5 x de mooiste LEGO bouwwerken