in

LEGO Vakantie challenge

Jaa… in omgeving Rotterdam is het dan ook eindelijk vakantie! Daar zijn wij wel aan toe, niet? Maar hoe leuk de vakantie ook is; vakantie is vaak ook een periode waarin kinderen zich snel vervelen. Daarom hebben wij voor alle kinderen (en ouders, grootouders!) een leuke uitdaging; doe mee met onze LEGO Vakantie challenge!
Klaar met de challenge? Kijk dan hier!

Brick King Vakantie challenge

De komende 30 dagen zullen wij iedere dag een challenge, een uitdaging, op onze Facebook en Instagram plaatsen. Dit is een korte opdracht die kinderen met hun eigen LEGO uit kunnen voeren. Denk hierbij aan ‘bouw een piramide’ of ‘bouw een hoge toren’. De precieze opdrachten gaan wij natuurlijk nog niet vertellen! Wij dagen alle kinderen uit om deze 30 uitdagingen uit te voeren én hier een mooie foto van te maken. Maak van jouw bouwwerk een leuke foto; zet hem op onze Facebook pagina of mail hem naar ons. Als je voor 1 september as alle 30 challenges hebt uitgevoerd (en ons hebt laten zien), dan krijg je van ons een leuke verrassing!

Hoe kan ik mee doen

  • Via Facebook en Instagram plaatsen wij iedere ochtend rond 7u een berichtje met de nieuwe opdracht, 30 in totaal. Heb je geen Social Media maar wil je wel meedoen? Neem dan even contact op!
  • De Challenge bestaat uit 30 opdrachten, die je binnen 6 weken gedaan moet hebben. Je kunt dus soms best een dagje overslaan of er een paar inhalen.
  • Jouw inzending dien je op Facebook te plaatsen als foto, onder de betreffende inzending. Zet op een briefje jouw naam, de naam van jouw bouwwerk; en dat het voor onze LEGO Challenge is. Zo weten wij zeker dat je het bouwwerk voor ons hebt gemaakt.
  • Heb je geen Social Media? Neem dan even contact op!
  • Als je voor 1 september 2019 alle 30 challenges hebt uitgevoerd (en ons hebt laten zien), dan krijg je van ons een leuke verrassing! Deze kun je dan tussen 20 augustus en 1 september ophalen bij ons in de winkel.

Extra prijzen

Bij sommige opdrachten zal een bonus zitten, waarbij de mooiste of meest originele inzending ook nog een extra prijs verdiend. Van te voren laten wij het niet weten wat zo’n speciale opdracht is, omdat wij natuurlijk hopen dat iedereen zo goed mogelijk zijn / haar best doet op alle inzendingen!
Heb je nog vragen, stel ze gerust! Wij zijn benieuwd naar alle inzendingen!!

Aftellen naar LEGO Hidden Side

Officiële LEGO winkels komen naar Nederland